perjantai 1. kesäkuuta 2012

Esittelyssä: Vicky

Meidän ruotsalainen prinsessamme Wild Vicky on viisivuotias minisika emakko. Maahantoimme sen Ruotsista Suomeen vuonna 2007 pitkällisen paperisodan, monenlaisten toimenpiteiden ja melkoisen rahanmenon jälkeen.

Vicky on yhden ihmisen possu, minun possuni. Se suhtautuu vieraisiin epäilevästi, saattaa uhitellakin. Jos Vicky yrittää uhitella minulle, teen, kuten muidenkin eläinten kanssa; näytän, kuka on pomo. Ehkä osittain siitä syystä tulemme hyvin juttuun. :)

Vicky osaa pyynnöstä tehdä ympyrän ja soittaa vauvan lelulla. Palkinnoksi vaivannäöstään se saa rusinoita.
Vicky esiintyy myös Kummeli Alivuokralainen - elokuvassa. Se istuu Oiva Lohtanderin sylissä kahdessa elokuvan kohtauksessa.
Suuren elokuvauransa jälkeen Vicky esiintyi vielä Trendi - lehden joulunumerossa 2007. Se poseerasi reseptiosiossa, jossa esiteltiin vegaanien jouluruokia. Lehden kannessa juttu oli otsikoitu: "Vicky-possun vegaani joulu".

Julkkisuransa jälkeen Vicky on viettänyt rauhallista maalaiselämää. Se asuu omassa karsinassaan vuohilassa ja sillä on iso kesätarha, jossa sillä on oma kesämökki. Vicky juoksentelee myös vapaana pihamaalla ja poikkeaa välillä sisällä.

Koska sika on laumaeläin ja kaipaa lajitoverin seuraa, Vickylle hankittiin kaveriksi mikropossu Daniel. Vielä kaksikko ei ole muuttanut yhteen, sillä Vicky ei ole lainkaan samaa mieltä siitä, että sen elämänlaatu paranee lajitoverista. Myöskään tämän vuoden kesäpossut eivät Vickyä ole kiinnostaneet.

Vicky on varsin viehättävä neito ja jos joku on eri mieltä, on ehdottomasti väärässä.


Vicky ulkoilemassa eilen päivällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti