keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Onnea seisenvuotiaalle Vickylle!

Vicky-minisian syntymästä on tänään tullut kuluneeksi seitsemän vuotta. Uskomatonta, miten nopeasti aika kuluu. Vickyn syntymän aikaan meikäläisellä oli kova minipossukuume, eikä minisikoja saanut silloin helposti Suomesta. Nyttemmin kasvattajia on tullut lisää ja oman possun voi saada jopa hyvinkin lyhyen jonottamisen jälkeen. Tuolloin kuitenkin tarjolla oli vain ylipainoisia "minisikoja", joilla oli jo ikää. Siksi meidän Vicky tuotiin kotiin Ruotsista. Ja se oli melkoinen operaatio paperisotineen, kaikkineen. Ja kalliiksikin se tuli.

Tänään kuitenkin seitsenvuotias neito ja hänen poikakaverinsa mikropossu Daniel olivat sisällä juhlimassa syntymäpäivää. Tarjoiluna oli tällä kertaa mustikkamuffinssia ja porkkanaa. Molemmat herkut katosivat kaksikon suuhun alta aikayksikön. Ja lisääkin yritettiin kerjätä. Samaan aikaan vuohilassa possujen karsina siivottiin ja kaksikko palasi puhtaaseen huusholliin. Heti alkoikin melkoinen sisustustyö, sillä karsinaan ilmestyneet uudet pahnat ja heinät piti välittömästi asetella niille kuuluville paikoilleen.

Vicky oli tänään erityisen lempeällä päällä ja tykkäsi kovasti rapsuttelusta. Vicky on usein vähän ärjy, mutta sopivassa kohdassa kiimaa se on hyvinkin säyseä. Kiima possuneidillä on kolmen viikon välein.

On se kyllä aika ihana possu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti