lauantai 31. elokuuta 2013

Täs on Rauli, moi!

Rauli Badding Somerjoki (30.8.1947 - 14.1.1987) oli suomalainen laulaja ja lauluntekijä. Hänen kappaleitaan ovat mm. Bensaa suonissa ja Paratiisi. Täs on Rauli, moi! on vuonna 1999 julkaistu kokoelmalevy.

Eilen laulajan syntymästä tuli kuluneeksi 66 vuotta. Samaisena päivänä meille muutti laulajan kaima, ei-vielä-niin-kuuluisa Rauli.

Rauli on kahden vuoden ikäinen cockerspanieli, joka todellakin on saanut nimensä em. laulajan mukaan. Meillä asuva Rauli on leikattu ja nimestäkin voinee päätellä, että kyseessä on uros. Rauli on oikein kiltti ja ihmisrakas. Se tottelee hyvin, paremmin kuin meillä jo ennestään majailevat Jojo ja Elvis. Se on kaikinpuolin valloittava tyyppi.

Rauli tulee hyvin juttuun Elviksen kanssa. Varmaankin muusikkopiirit yhdistävät. Tai sitten se kakaramainen leikkisyys. Välillä yritetään vähän ottaa mittaa siitä, että kumpi tässä oikein on pomo. Jojon kanssa välit ovat viileän asialliset ja hyvä niin.

Rauli Badding Somerjoki oli kotoisin pienestä Someron kunnasta. Laulaja oli maaseudun poikia siis. Ehkä kaimakaksikolla on jotain muutakin yhteistä kuin nimi. Tämä karvaisempi Rauli ei nimittäin ole oikein sopeutunut kaupunkilaiskoiran elämään. Siksi se tuli meille. Rauli on meillä nyt asumiskokeilussa puolen vuoden ajan. Seuraavat puoli vuotta näyttävät, että onko tämä kaveri paremmin maaseudun elämään sopeutuvaa tyyppiä. Jos oikein hyvin käy ja jätkä pärjää joukon jatkona, se jäänee asumaan tänne meille pysyvästi.

Pitäkäähän jälleen peukkuja, tällä kertaa Raulille.


Täs on Rauli, moi!
Tältä sitä näytettiin aamulla, kun oli ryntäilty pihalla aamukasteessa.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa <3 Tervetuloa ja terveisiä oikein paljon Raulille, vielähän sitä keikkakesääkin on jäljellä ;)Josko maalaiselämä maittaisi "eikä hän enää lähtisi kaupunkiin" (seuraava tulokas voisi olla kenties Tapani).

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Välitetään terkut. :)
  Rauli on jo nyt osoittautunut älykkääksi. Ja ärsyttäväksi.
  Se osaa avata ulkona portin ilman mitään ongelmia. Avaaminen ei ole mikään sattumalta tapahtunut juttu, sillä jätkä on toistanut tämän tempun jo useita kertoja. Se on ärsyttävää, sillä portti on aiemmin saanut olla rauhassa ja nyt siihen pitää keksiä joku Raulin kestävä patenttisysteemi. MUR! >:(
  Mutta söpö kaveri se silti on.

  VastaaPoista