keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Jalkapallon Mestarien liiga 2013

Meillä pelataan jalkapalloa. Kun maailmalla pelataan Mestarien liigaa ja tulevana viikonloppuna on jälleen Ukkohallassa suopotkupallon mm-kisat, niin meillä pelataan ihan omaa lajia: sikojen jalkapalloa.

Hinku ja Vinku ovat kovin leikkisiä kavereita. Ne rypevät mieluusti mudassa, kisaavat keskenään ja tönivät aitaukseen tulevaa ihmistä kärsillään. Ne saavat spurttihepuleita ja kirmaavat villisti ympäri tarhaa. Ärsyttävin asia leikeissä on ollut se, että siat kaatavat aina niille juuri hetki sitten täytetyn vesivadin. Vatia joutuu täyttämään tiuhaan tahtiin, sillä sialla pitää aina olla vettä tarjolla. Nimittäin ilman vettä sika saa ruokasuolamyrkytyksen ja pahimmassa tapauksessa kuolee. Sika on herkkä suolalle.

Keksin sitten kokeilla, että mahtaisivatkohan siat jättää vesikipon rauhaan jos niillä olisi jalkapallo, jolla leikkiä. Meillä on minisioilla ollut tarhassa jalkapallo, mutteivät ne ole pallosta piitanneet. Hain minisikojen pallon, jossa ei juuri ollut enää ilmaa sisällä ja viskasin sen tarhaan. Se oli heti suurmenestys!

Hinku ja Vinku kiinnostuivat pallosta. Ne pureskelivat palloa, heittelivät sitä ja nahistelivat siitä, että kumpi saa pitää pallon.

Kauppareissulta kaksikko sai toisenkin jalkapallon. Se pumpattiin täyteen ilmaa ja myös se saavutti valtaisan suosion. Sen verran pallo on saanut hampaista, että voi olla, ettei se säily pyöreänä kovin kauaa, mutta mitäs pienistä. Tärkeintä on, että on hauskaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti