lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hyvää yksivuotissynttäriä Danielille!

Tänään on juhlittu perheen nuorimmaisen, mikropossu Danielin, syntymäpäivää. Nuori herran on ihmetellyt sikamaista maailmanmenoa yhden vuoden ajan. Juhlatarjoiluista on nauttinut myös elämänkumppani, minisika Vicky.

Kumpikin possu oli kutsuttu sisälle keittiöön syömään synttärileivosta. Vicky ei kuitenkaan ollut halukas astumaan tuuleen ja lumituiskuun, vaan jäi omaan karsinaansa. Sille tarjottiin synttärileivos sitten omaan karsinaan.

Daniel uskaltautui ulos. Olisin kantanut sen sisälle, mutta tämä ei sopinut nuorelle herralle. Se halusi kävellä itse. Kylmä tuuli puhalsi ja lunta tuiskasi. Pikkupossu ei seurannut koko matkaa lumeen tehtyä polkua, vaan eksyi välillä syvempään lumeen. Niinpä sisälle tullessa Daniel oli hyvin kylmissään. Käärin sen ensin muumipyyhekeen sisään syliin lämmittelemään.

 Sen jälkeen Daniel, 1v, nautti synttärileivostaan juhlan kunniaksi Arabian lautaselta:


Daniel ja leivos

Leivos maistuu ja kärsä on kermavaahdossa. Ensimmäisen maistelun jälkeen Daniel nappasi leivoksen mukaansa ja levitteli murusia pitkin keittiön lattiaa


Sitten tyhmä leivos pyöri piirongin alle..

Maaliskuussa myös muutamalla muulla karvakorvalla on syntymäpäivä. 19.3. Soma-kuttu täyttää kahdeksan vuotta. Kaksi päivää myöhemmin, 21.3., velipoika Onni-pukki täyttää myös kahdeksan vuotta. Minisika Wild Vicky viettää kuusivuotissynttäreitään 26. maaliskuuta.

3 kommenttia:

 1. Hihii, myöhästyneet synttärionnittelut Danielille <3 Kuvista näkee, että on sitä kokoa tullut jopa hänelle tässä kuluneen vuoden aikana. Onnea!
  ...ja Somalle onnellista tätä päivää!
  ...ja Onnille sekä Vickylle tulevia onnenpäiviä myös!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset onnitteluista. Täytyy muistaa välittää ne karvakamuille. :)

  VastaaPoista
 3. Piti vielä sanoa, että kyllä se Daniel tosiaan on kasvanut. Se oli meille tullessaan ehkä marsun kokoinen. Nyt se painaa varmaankin noin 10-12 kiloa. Iso jötikkä.

  VastaaPoista