sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Eteisen maton uusi elämä

Meidän eteisen matto on palvellut jo useamman vuoden. Sen pohjassa oleva kumipinnoite (taimikälie) on hapertunut niin, että siitä irtoaa valkoista murua lattialle. Sen päivät eteisen mattona ovat luetut.


Meidän marsut Maltti ja Valtti tarvitsevat kotiinsa parin päivän välein uudet kuivike-pehmusteratkaisut. Meillä on käytetty niiden huushollin pohjalla pyyhkeitä ja pieniä kylpyhuoneen mattoja, jotka menevät käytön jälkeen pesuun.


Eteisen matto on suuri. Leikkasin siitä pienemmän palan, josta tuli oiva lattiaratkaisu Maltin ja Valtin kotiin. Koska matto on leikattu ja sen pohjasta irtoaa muruja, se ei sovellu pitkäikäiseen käyttöön. Se hajoaisi lopullisesti pesukoneessa. Isosta matosta saa kuitenkin muutamaksi kerraksi kuivan lattian herroille.


Maltti (maltillisempi turkki) ja Valtti (se pörröpää) poseeraavat uudella matolla.

Herrat kerjäävät ruokaa kuvaajalta.
2 kommenttia:

  1. Ihania <3 Maton uusi elämä kuulostaa oikein fiksulta. Marsut tosiaan ovat hieman haasteellisia alustansa suhteen. Meillä oli häkissä tavallista purua ja häkin ympärillä aitauksessa oikein kirjava kokoelma pyyhkeitä. Pyyhkeiden vaihdosta huolimatta lattiaan tuli pissajälkiä, jotka ovat siellä lattiassa vieläkin. Matto näyttää coolilta ja Maltti ja Valtti erittäin hyvinvoivilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä aika ihania. Välitän terveiset aamulla mursuille. :) Hyvinvoivia poikia ne onneksi nykyään ovatkin, vaikka alku näytti hieman synkeältä. Pikkuisen saisivat vielä olla rohkeampia, kun aina kirmataan karkuun, kun joku kurottelee häkkiin silitelläkseen. Toisaalta marsut ovat uteliaina takajaloillaan, kun joku liikkuu eteisessä ja kiljuvat, kun odotettavissa (tai ainakin toiveissa) on ruokaa.

      Poista