perjantai 4. elokuuta 2017

Urho mökkeilee

Urho-possu on viettänyt mökillä kokonaisen viikon. Mökkikavereina Urholla on Elvis-koira ja pari ihmistä.

Urho valitsi itselleen kakkapaikan järvimaisemalla.

Possu ei välttämättä ole mitään kivaa mökkiseuraa. Sika on epäileväinen ja inhoaa muutoksia. Se on hierarkiatietoinen ja voi ruveta pomottamaan alempiarvoisia ja käyttäytyä niitä kohtaan aggressiivisesti. Sen kärsä on uskomattoman vahva ja se pystyy kaatamaan sillä suuria kodinkoneita tai hajottamaan sohvakaluston. Se ei siis ole millään tavalla verrattavissa koiraan.

Meidän Urho on kuitenkin vielä pieni, joten täytyy nauttia näistä mahdollisuuksista, jotka eivät välttämättä onnistu ison possun kanssa. Urho on minun mielestäni hämmästyttävän rohkea possuksi. Se suhtautuu uusiin ihmisiin uteliaasti, joskin saattaa yrittää myös maistaa näitä sormesta tai varpaasta.
Kärsästä huomaa, että maansiirtotöitä on tehty.

Urho on ulkoillut hihnassa Elviksen kanssa tosi paljon. Kumpikin on viihtynyt hyvin. Piha on kaivettu täyteen kuoppia, mutta onneksi pienen possun kärsästä tulee vain pieniä kuoppia. (Yhden saunan eteisen lattialistan Urho väänsi kärsällään irti välittömästi, mutta ei kerrota sitä kenellekään, eihän?)


Hämmästyin sitä, kuinka nopeasti Urho viihtyi. Se oli kuin vanha mökkiläinen heti, kun se pääsi ulos autosta. Mökille sopeutumista helpotti varmasti sekin, että Urholla oli mukana oma turvallinen pesä. Myös ihmiset, Elvis ja ruoka olivat samoja tuttuja kuin kotonakin.

Koko mökkiporukka on nauttinut lomasta. :)


Löytyyköhän maasta tryffeleitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti