keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Maltti ja Valtti

Meille muutti tänään puolivuotiaat marsuveljekset Maltti ja Valtti. Maltti on sileäturkkinen musta-valko-oranssi kaveri ja Valtti puolestaan saman värinen, mutta pörröturkkinen.

Valtin turkki hilseilee ja kutisee. Nuori herra rapsuttelee itseään aika paljon. Sen iho on jopa mennyt rikki. Kaverukset ovat saaneet loishäädön, eli joko vaiva ei johdu siitä, tai sitten iho ei ole vielä ehtinyt parantua. C-vitamiinin puutos voi aiheuttaa tällaista oireilua, joten täytyy koettaa antaa vitamiinia reilummin hetken aikaa. Katsotaan miten tilanne kehittyy ja tarvitaanko ehkä eläinlääkäriltä lisäneuvoja.

Nyt veljekset kuitenkin saavat totutella uuteen kotiin. Muu väki oli niistä aika kiinnostunut...

Dobby, Mappe ja Elvis ihmettelevät tulokkaita.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, marsuja <3 Toivottavasti Valtin iho-ongelma selviää ja paranee nopeasti! Meillä oli joskus niinkin, että ongelma ei ollut itse ihossa, vaan johtui jostakin muusta kivusta, jota marsu yritti lieventää raapimalla. Joka tapauksessa, mukavaa kotiutumista Maltille ja Valtille... Hieno juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marsut on kyllä kivoja. Valtin iho-ongelmia yritetään nyt hoitaa eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Toivottavasti ukkeli paranee. :)

      Poista