torstai 21. elokuuta 2014

Mappe

No niin, tässä nyt on luvattu esittely kotikissasta nimeltä Mappe.


Tässä se Mappe on.


Mappe muutti meille hiljattain edellisen kodin ikävien naapurien vuoksi. Mappe on syntynyt jouluaattona 2013 ja on erittäin kiltti ja kaunis kissa. Mappe on alun perin villikissapentueesta, mutta sitä ei huomaa lainkaan. Se nimittäin on erittäin sosiaalinen ja tykkää ihmisistä.

Yöllä ihmiset eivät oikein saa rauhassa nukkua, sillä Mappe tulee leipomaan ja vaatimaan rapsutuksia. Jos Mappea ei rapsuta, se puree kättä. Jos piiloutuu peiton alle ja esimerkiksi hiustupsu jää näkyviin, tulee Mappe kiskomaan hiuksia ja leipomaan päänahkaa.


Mappe loikoilee ulkotarhan kulkuaukossa.
Dobbyn kanssa Mappe ottaa suunnilleen joka päivä painimatsia, karvat vain pöllyävät. Mappe rakastaa ruokaa ja on jo nyt paljon suurempi kissa kuin Dobby. Myös koirien kanssa tullaan toimeen, eikä niitä tarvitse enää väistää tai pelätä.Mappe on kollikissa. Tosin tänään siitä tuli palliton poika. Eläinlääkärissä kehuivat Mappea kauniiksi ja väriltään harvinaiseksi kissaksi.


Mappe on jännän värinen. Myös sen nenä on harmaa. :)

2 kommenttia:

  1. suloinen kissu ja ilonen farmari ..... :)
    hyvää syksyä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Hyvää syksyä myös sinne! Mappe on tosiaan hirmuisen kaunis. Ja pikkuisen ärsyttävä, mutta kiva kissa silti. :)

    VastaaPoista